Vores koncept

Præsentation af konceptet

Få en kort men præcis gennemgang af hvad outdoor cooking er, hvordan det fungerer og hvorfor du skal vælge det.

NO. 1

Pedalkajak sejlads

Hvis dit arrangement afholdes i nærheden af havet eller en sø, er det helt oplagt at udvide oplevelsen med en sejlads i pedalkajak. De specialimporterede pedalkajakker er nemme og sjove at sejle i, og der er dygtige instruktører, der sørger for en grundig instruktion i både tekniske færdigheder og sikkerhed om bord.

Varighed: 45 min. – 90 min. Max antal: 24 deltagere ad gangen. Pris: fra 9.000 kr. ex. moms

No. 2

Bueskydning

Vi tilbyder outdoor cooking for både virksomheder, institutioner og private grupper. Vi skræddersyer arrangementet, så det passer til de praktiske rammer, deltagerantal og læringsmål for dagen.  Vores mobile udekøkken passer optimalt til grupper på mellem 6-24 deltagere, men vi kan også håndtere større hold efter behov.

Det kræver ingen forkundskaber at være med: Alle kan være med – store som små -, uanset om man har erfaring i et køkken eller ej.

No. 3

Klassisk eller rytmisk koncert

Deltagerne bliver delt op i mindre hold, der tilbereder forskellige retter til hele gruppen. Ofte “varmer vi op” med tilberedning af snackretter og forbereder til sidst elementer til et hovedmåltid. Alt madlavningen foregår over bål – og der steges, brases og grilles lystigt i løbet af dagen.

Vi sørger for alt det praktiske – planlægning, køkken- og båludstyr og indkøb af friske råvarer – så alt du og dit team skal gøre er at møde op. Vi sætter en lækker menu, og vores kyndige instruktører vejleder deltagerne undervejs.

No. 4

Escapeable Game

Det handler om at komme ud i naturen, nyde livet, nærværet og lave mad sammen over ild. Der er noget urinstinkt over bålet. Duften af bålmad, røg i øjnene og fællesskabet. Det er magisk!

Få en fantastisk natur og outdoor cooking oplevelse.

No. 5

Stomp

Deltagerne bliver delt op i mindre hold, der tilbereder forskellige retter til hele gruppen. Ofte “varmer vi op” med tilberedning af snackretter og forbereder til sidst elementer til et hovedmåltid. Alt madlavningen foregår over bål – og der steges, brases og grilles lystigt i løbet af dagen.

Vi sørger for alt det praktiske – planlægning, køkken- og båludstyr og indkøb af friske råvarer – så alt du og dit team skal gøre er at møde op. Vi sætter en lækker menu, og vores kyndige instruktører vejleder deltagerne undervejs.